BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Uw bus inrichting vito aanpassen? TransCare is al jarenlang de ombouwspecialist voor bussen. Wist u dat er een aantal mogelijkheden zijn om uw bus in te richten? Bijvoorbeeld, een grijs kenteken set, het plaatsen van comfort wanden of een dubbele cabine. Al 20 jaar lang voeren we met passie ons werk uit. Wij ontwerpen en fabriceren alles in onze eigen werkplaats.

Verschillende inrichtingen mogelijk

U kunt bij TransCare verschillende inrichtingen doen. Voordat we beginnen, kijken we naar de vorm van uw bus en maken we een ontwerp. Door de beste mensen in te zetten en gebruik te maken van het beste materiaal, waarborgen we onze kwaliteit. Hiermee garanderen wij u het beste eindresultaat.

Grijs kenteken

Als ondernemer kunt u uw vito bus ombouwen naar grijs kenteken. U heeft dan veel voordelen, zoals vrijstelling van BPM, minder betalen van wegenbelasting en een lagere verzekeringspremie. Om met een grijs kenteken te mogen rijden, zijn er voorwaarden om aan te voldoen. Alle eisen kunt u inzien in dit overzicht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bus inrichting vito

300 +

Modellen

Comfort wanden

Wilt u liever comfort wanden laten plaatsen? Ook dat is mogelijk! Deze wanden, ook wel scheidingswanden of kopschotten genoemd, zorgen ervoor dat je meer zitruimte hebt, minder geluid ervaart en de temperatuur beter geregeld is. Alle wanden worden eigenhandig in onze werkplaats gezet. De waden zijn voorzien met een raam met de E-kleur. Liever geen raam? Dat is geen probleem. Wij kunnen de comfort wanden voor u plaatsen of u doet dit zelf. Met onze handleiding en montagemateriaal moet dit helemaal goed komen.

Dubbele cabine

Verder plaatsen we dubbele cabines. Wij zorgen ervoor dat de cabine naadloos aansluit op uw bus, zodat het aan de buitenkant niet te zien is. Hierdoor behoudt uw bus dezelfde uitstraling. Zekerheid en veiligheid gaat boven alles, daarom zijn alle dubbele cabines voorzien van een gordelsysteem. Wanneer wij de dubbele cabine plaatsen, krijgt u ook een tenaamstelling, een RDW-keuring en het afwikkelen van belasting voordelen. U heeft ook de mogelijkheid om extra accessoires te kiezen bij een dubbele cabine.

Wij zijn u graag van dienst

Wij helpen graag met de bus inrichting van uw vito. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij hebben ervaring met diverse modellen van verschillende merken en zijn u graag van dienst.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×