BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Wilt u uw bus inrichting aanpassen? Dit kunt u het beste laten doen bij TransCare, want wij zijn dé ombouwspecialist voor bussen! Er zijn verschillende manieren waarop u uw bus kunt inrichten. U kunt uw bus laten ombouwen naar grijs kenteken, een comfort wand laten plaatsen of u kunt er een dubbele cabine in laten zetten. TransCare is al sinds 1998 actief als ombouwspecialist. In de afgelopen 22 jaar hebben we een naam opgebouwd bij veel automerken, carossiebedrijven en gerenommeerde dealers. Van het ontwerpen tot aan het fabriceren wij voeren het allemaal in onze eigen werkplaats!

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Samen met u kijken we naar de optimale pasvorm en ontwerpen we uw bus inrichting. Kwaliteit en snelheid vinden we zeer belangrijk en daarom krijgt u het gewenste eindresultaat.

Grijs kenteken

Grijs kenteken ombouw, doen we als u uw bus wilt ombouwen naar een bestelwagen. Wanneer u er als ondernemer voor kiest om uw bus in te richten als bestelwagen heeft dit veel voordelen voor u. Zo krijgt u bijvoorbeeld vrijstelling van BPM, u betaalt minder wegenbelasting en u heeft een lagere verzekeringspremie. Maar naast deze voordelen zijn er ook een aantal eisen waar u aan zult moeten voldoen om uw bus inrichting om te bouwen als een grijs kenteken bus. U heeft bijvoorbeeld een btw-nummer nodig en u bent een ondernemer voor de omzetbelasting. Voor alle eisen kunt u terecht bij dit overzicht.

Comfort wanden

Comfort wanden zorgen voor meer zitruimte, minder geluid en het zorgt er ook voor dat de temperatuur in de cabine beter geregeld wordt. Deze wanden worden ook wel scheidingswanden of kopschotten genoemd en kunnen in een bus geplaatst worden. We maken de wanden in onze eigen werkplaats en u kunt ervoor kiezen om de wanden te laten zetten of ze zelf te zetten. U krijgt dan een handleiding en montagemateriaal mee van ons. Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een raam met een E-kleur, maar u kunt ook een comfort wand krijgen zonder raam. De keuze is aan u!

Dubbele cabine

De dubbele cabine in uw bus is aan de buitenkant niet te zien. Uw bus houdt dezelfde uitstraling omdat we ervoor zorgen dat de dubbele cabine naadloos aansluit bij uw auto. Wij voorzien de dubbele cabines van een gordelsysteem dat aan de Europese regelgeving voldoet. Het maakt voor ons niets uit of u een nieuwe auto heeft of een auto heeft die al gebruikt is want we plaatsen dubbele cabines in nieuwe én gebruikte auto’s. Bij het inbouwen van een dubbele cabine kunnen we extra accessoires leveren als u dit wenst. Daarnaast zit de RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belasting voordelen ook in het pakket.

Meer weten?

Wilt u uw bus inrichting veranderen? Of geeft u vragen over andere bedrijfswagen inrichtingen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij kunnen diverse modellen van verschillende merken ombouwen.

bus inrichting

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×