DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u een bus met een dubbele cabine erin? Bij TransCare kunnen we u verder helpen! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé onbetwiste specialist in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Wij bouwen niet alleen dubbele cabines, maar plaatsen ook comfort wanden, voorzien auto’s van grijs kenteken sets en bieden bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

Wij ontwerpen en produceren de dubbele cabines in onze eigen werkplaats. Hierbij zorgen we er altijd voor dat de cabine naadloos aansluit op uw bus. Op deze manier is de cabine van buitenaf niet zichtbaar en behoudt uw bus dezelfde uitstraling als voorheen, maar heeft u toch het gemak van een dubbele cabine. Aan particulieren geven we altijd het advies om de dubbele cabine pas na aanschaf van de auto te laten plaatsen. Wanneer u ervoor kiest om de cabine in de fabriek te laten plaatsen, wordt de cataloguswaarde hoger en daarbij ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bus met dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Het ontwerpen, de productie en de inbouw van de cabine vindt plaats in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Bij TransCare vinden we veiligheid zeer belangrijk. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden de cabines geleverd met:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn wij dé ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij veel gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en diverse automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de voordelen van een bus met een dubbele cabine? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×