DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u graag een cabine in uw auto? TransCare heeft al ruim 20 jaar ervaring in het ombouwen van auto’s. Niet alleen kunnen wij een cabine plaatsen, maar leveren wij ook andere diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw auto voorzien van een grijs kenteken set, u kunt comfort wanden laten plaatsen en bieden wij bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen cabine in auto

Al onze cabines worden in onze eigen werkplaats ontworpen en geproduceerd. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de cabine de optimale pasvorm heeft en naadloos aansluit op uw auto. Zo zorgen we ervoor dat deze niet zichtbaar is aan de buitenkant. U heeft daarom een prachtige uitstraling en tegelijkertijd ervaart u het gemak van een cabine in uw auto. Zorg er voor dat u de cabine plaatst ná aanschaf van uw auto, dit zorgt er namelijk voor dat de cataloguswaarde niet stijgt en daarmee ook de BPM.

Dubbele cabine ombouw

De beste kwaliteit zit altijd hoog in het vaandel bij ons, zo kunnen wij u het beste eindresultaat garanderen. Daarnaast vinden wij veiligheid erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat alle cabines met een Europees goedgekeurd gordelsysteem worden geleverd.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
cabine auto

300 +

Modellen

Verder kunnen de cabines ook geleverd worden met:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is al sinds 1998 actief in de autobranche. Wij zijn de ombouwspecialist en hebben ervaring met diverse automodellen en merken. In al die jaren dat wij actief zijn hebben wij een naam opgebouwd bij carrosseriebedrijven, automerken en autodealers. Wij zijn ook een handelsfirma en product in de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een cabine voor uw auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ook voor onze andere diensten kunt u contact met ons opnemen of direct een afspraak maken. Wij zijn u graag van dienst!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×