DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Caddy voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare helpen we u daar graag mee! Sinds 1998 zijn wij dé onbetwiste ombouwspecialist van dubbele cabines. Het ombouwen doen we voor verschillende merken en diverse modellen. U kunt niet alleen bij ons terecht voor dubbele cabines, maar ook voor het laten plaatsen van comfort wanden, grijs kenteken sets en we bieden bedrijfswageninrichting op maat. 

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines worden in onze eigen werkplaats ontworpen, geproduceerd en geplaatst. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en het gewenste eindresultaat. Bij het plaatsen van de cabine zorgen we dat deze naadloos aansluit op de auto zodat het aan de buitenkant niet zichtbaar is. Zo behoudt uw Caddy dezelfde uitstraling als voorheen. Particulieren geven we altijd het advies om de cabine pas te laten plaatsen ná aanschaf van de auto. Kiest u ervoor om dit in de fabriek al te laten doen, dan loopt de cataloguswaarde op en daarbij ook de BPM. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
caddy dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid is één van de belangrijkste speerpunten van TransCare. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Met meer dan 20 jaar ervaren mogen we onszelf we de onbetwiste ombouwspecialist noemen. De afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto te laten ombouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Caddy? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348 – 483783 of te mailen naar info@trans-care.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×