DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Rijdt u in een Citroën Berlingo en wilt u een dubbele cabine laten plaatsen? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij dé expert op het gebied van het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons ook terecht voor de plaatsing van een comfort wand of het ombouwen naar een grijs kenteken. Daarnaast leveren wij bedrijfswageninrichting op maat. Dit alles doen wij met de grootste zorg, zodat uw auto de uitstraling behoudt zoals deze ervoor was.

Voordelen dubbele cabine

Wanneer u uw auto direct koopt met een dubbele cabine stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM kosten. Wij raden daarom aan om een dubbele cabine achteraf in te bouwen. Dit is financieel aantrekkelijker. Wij ontwerpen en fabriceren de dubbele cabine voor uw Citroën Berlingo vanuit onze eigen werkplaats. Onze professionals zorgen ervoor dat de uitstraling van uw bedrijfswagen behouden blijft.

Bent u ondernemer? Dan heeft het rijden van een bedrijfsauto bovendien verschillende voordelen. Zo hoeft u geen BPM af te dragen en liggen de premies van verzekering en wegenbelasting lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
citroen berlingo dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wij ontwerpen en bouwen in onze eigen werkplaats waardoor we u niet alleen de beste kwaliteit maar ook het mooiste eindresultaat kunnen garanderen. Bij TransCare hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom worden onze cabines enkel geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

In 1998 startten wij met het plaatsen van dubbele cabines, het ombouwen naar grijs kenteken en het plaatsen van comfort wanden. In de meer dan 25 jaar dat wij aan het werk zijn hebben we naam gemaakt bij diverse autodealers en carrosseriebedrijven. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een dubbele cabine in uw Citroën Berlingo? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×