GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Heeft u een Citroen Berlingo en wilt u die ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare kunnen we u helpen. Wij zijn al jaren experts op het gebied van ombouwen van auto’s naar grijs kenteken. Maar niet alleen dat. Wij bieden nog meer diensten, zoals het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Heeft u liever een bedrijfswageninrichting op maat.? Ook dat kunnen we bij TransCare voor u regelen. 

Een auto met een grijs kenteken wordt door de belastingdienst gezien als bestelauto. Deze kentekenplaat is niet letterlijk grijs, maar gewoon geel. Deze is te herkennen aan de beginletter V of B.

Hoe gaat het in z’n werk?

Om uw Citroen Berlingo om te bouwen naar grijs kenteken, zitten er wel wat haken en ogen aan. Er zijn vele voordelen, maar ook voorwaarden waaraan u moet voldoen. Het voordeel van een grijs kenteken is dat u geen BPM betaalt als u een bestelauto aanschaft. Ook gaat u minder wegenbelasting betalen. Om te kunnen rijden met een grijs kenteken moet u onder andere ondernemer zijn en geregistreerd met een btw-nummer. Andere voorwaarden waaraan u moet voldoen en eisen die gelden voor een bestelauto, vindt u hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Citroen Berlingo grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Transcare is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bedrijfswageninrichting. Al 20 jaar blinken we uit in ons werk dat we doen en leveren voor onze klanten. En dat blijkt maar weer, want al die jaren dat we actief zijn in de autobranche hebben we een goede naam opgebouwd bij verschillende autodealers en automerken. Bij ons staat kwaliteit voorop en daarom werken we altijd vanuit onze eigen werkplaats zodat u verzekerd bent van het mooiste eindresultaat.

Wij helpen u graag

Meer informatie met betrekking tot het ombouwen van uw Citroen Berlingo naar grijs kenteken? Of wellicht een andere vraag met betrekking tot uw auto of bestelwagen? Neem dan contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×