COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Rijdt u een Citroën Boxer en wilt u een comfort wand laten plaatsen? TransCare doet dit graag voor u. Dankzij onze meer dan twintig jaar ervaring zijn wij dé expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons dan ook terecht voor meer dan alleen het plaatsen van comfort wanden. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van dubbele cabines, het auto’s voorzien van grijs kenteken sets en kunt u bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

Een comfort wand is redelijk makkelijk zelf te plaatsen voor de handige Harry’s, maar bij TransCare bieden we u ook de optie om hem te laten plaatsen in uw Citroën Boxer. Een comfort wand wordt ook wel een scheidingswand, reparatiewand of kopschot genoemd en heeft als doel meer zitruimte te creëren. Bijkomend voordeel is dat de cabinetemperatuur beter te regelen is en dat het het geluidsniveau verlaagd is. Een comfort wand van TransCare wordt ontworpen en geproduceerd in onze eigen werkplaats. Ons professionele en nauwkeurige team zorgt ervoor dat er vanaf de buitenzijde niets zichtbaar is. Zo behoudt uw Citroën Boxer dezelfde uitstraling als voorheen.

U kunt bij TransCare kiezen voor een losse levering of een levering in combinatie met plaatsing. Wanneer u kiest voor een losse levering ontvangt u van ons de comfort wand, montagemateriaal en een handleiding. Bij het laten plaatsen maken we een afspraak in onze werkplaats voor de plaatsing. Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een raam voorzien van E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Citroën Boxer comfort wand

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we sinds 1998 auto’s om. We doen dit dus al meer dan twintig jaar! In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij diverse autodealers, automerken en carrossiebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw Citroën Boxer en het plaatsen van een comfort wand? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of vul direct het offerteformulier in!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×