GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Rijdt u een Citroën ë Berlingo en wilt u deze graag voorzien van een grijs kenteken? Het is mogelijk om de auto direct met grijs kenteken te kopen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen auto om te laten bouwen naar een grijs kenteken set. Daarvoor bent u bij TransCare aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het laten ombouwen naar grijs kenteken, het plaatsen van een dubbele cabine of een comfort wand en we bieden bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor ondernemers heeft het rijden van een auto met grijs kenteken meerdere voordelen. U betaalt bijvoorbeeld minder BPM en de premies van de verzekering en wegenbelasting vallen lager uit. Om van deze voordelen te kunnen profiteren, moet u wel een aan aantal voorwaarden voldoen:

  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer informatie over alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt ze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Citroën ë Berlingo grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

In 1998 begonnen we met het ombouwen van auto’s. Doordat we al meer dan twintig jaar actief zijn in de branche mogen wij ons met recht specialist noemen. Onze jarenlange ervaring zorgt er ook voor dat we de afgelopen jaren naam hebben gemaakt bij gerenommeerde autodealers, automerken en carosseriebedrijven. Auto’s bouwen wij om in onze werkplaats, waar we ontwerpen, bouwen en plaatsen. Zo kunnen we u de beste kwaliteit garanderen.

Meer weten?

Heeft u interesse in het ombouwen van uw Citroën ë Berlingo naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×