GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wanneer u uw Citroën Jumper wilt laten ombouwen naar een grijs kenteken bent u bij TransCare aan het juiste adres. Met meer dan twintig jaar ervaring kunnen wij onszelf de onbetwiste ombouwspecialist noemen voor verschillende automerken en -modellen. U kunt bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden en we bieden bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Bent u ondernemer en rijdt u een bedrijfswagen? Dan heeft het verschillende voordelen om uw auto om te laten bouwen naar een grijs kenteken. Zo zijn de premies voor de verzekering en belasting lager en hoeft u geen BPM te betalen. Houd er wel rekening mee dat er een paar voorwaarden zijn waar u aan moet voldoen:

  • U staat bij de belastingdienst geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Een volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken vindt u hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Citroën Jumper grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

In 1998 startte TransCare met het ombouwen van auto’s. Van ontwerp tot productie en levering. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats, zodat we u kunnen verzekeren van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Citroën Jumper naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×