Comfort wand inbouw

TransCare is de ombouwspecialist voor de Opel Vivaro comfort wand

Productie, levering en inbouw

Voor een comfort wand in uw Citroën Jumpy bent u bij TransCare aan het juiste adres. Al meer dan twintig jaar plaatsen wij comfort wanden in diverse auto’s en bedrijfswagens. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het inbouwen van een dubbele cabine of het ombouwen naar een grijs kenteken van uw auto of bedrijfswagen. Verder helpen we u ook graag verder bij het vinden van de juiste bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen comfort wand

Wist u dat het plaatsen van een comfort wand tot wel 9 centimeter meer zitruimte geeft dan het originele stalen schot dat geleverd wordt vanuit de fabriek? Een comfort wand heeft nog meer voordelen. Het zorgt namelijk ook voor een beter te regelen cabinetemperatuur en een verlaagd geluidsniveau.

Bij TransCare hechten we veel waarde aan kwaliteit. Al onze comfort wanden worden ontworpen en geproduceerd in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we u altijd van kwaliteit voorzien. Onze professionals zorgen ervoor dat een comfort wand naadloos aansluit op uw auto en hierdoor vanaf de buitenkant niet te zien is. Uw Citroën Jumpy behoudt dezelfde uitstraling als voorheen, maar met meer gemak en ruimte.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine Opel Vivaro

300 +

Modellen

Citroën Jumpy comfort wand

Onze comfortwanden worden standaard voorzien van een raam met E-keurmerk. Optioneel zijn er ook comfortwanden verkrijgbaar zonder raam. De wanden zijn makkelijk zelf in te bouwen, maar mocht u dit liever uit handen geven kunt u ook bij ons terecht voor de inbouw van de comfort wand. Wij leveren alle wanden met montagemateriaal zodat deze heel makkelijk zelf in te bouwen zijn.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Citroën Jumpy? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×