DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Citroën Jumpy voorzien van een dubbele cabine? Dan helpen wij van TransCare u graag! Al ruim twintig jaar zijn we dé onbetwiste ombouwspecialist van auto’s en bestelwagens. Bij ons kunt u, naast dubbele cabines, ook terecht voor het plaatsen van comfort wanden en bouwen we auto’s om naar grijs kenteken. Daarnaast leveren we bedrijfswageninrichting op maat.. 

Voordelen dubbele cabine

De door in onze eigen werkplaats ontworpen en gefabriceerde dubbele cabines sluiten naadloos aan bij uw Citroën Jumpy. Hierdoor blijft de uitstraling van uw auto behouden en heeft u het gemak van een dubbele cabine. Zo heeft u bijvoorbeeld meer zitruimte waardoor u meerdere mensen kunt vervoeren. Aan particulieren geven we het advies de dubbele cabine pas in te bouwen na het aanschaffen van een nieuwe auto. Wanneer u dit in de fabriek zou laten doen, wordt de cataloguswaarde van de auto hoger en daarmee de BPM dus ook. Voor ondernemers is het rijden in een bestelauto helemaal voordelig. Zij betalen namelijk geen BPM en minder verzekering en wegenbelasting. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
citroen-jumpy-dubbele-cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Het ontwerpen producten en inbouwen van de dubbele cabine voor uw Citroën Jumpy doen wij allemaal in onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen we u garanderen dat u de beste kwaliteit en de snelste levering krijgt. Bij TransCare vinden we veiligheid zeer belangrijk. Daarom zijn onze dubbele cabines uitsluitend voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder zorgen we voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring.
  • De tenaamstelling.
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn wij dé ombouwspecialist voor verschillende modellen van diverse automerken. Gedurende die periode hebben we een naam opgebouwd bij veel autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een dubbele cabine voor uw Citroën Jumpy of over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×