COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Bent u van plan om een comfort wand in uw Citroën te laten plaatsen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn al ruim twintig jaar dé expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Naast het erin zetten van comfort wanden, bouwen en plaatsen wij ook dubbele cabines, voorzien we auto’s van grijs kenteken sets en kunt u bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

TransCare is specialist in het los leveren én inbouwen van comfort wanden. Ze worden ook wel scheidingswanden, separatiewanden of kopschotten genoemd. Kiest u ervoor om een comfort wand in uw auto te plaatsen, dan creëert u meer zitruimte, is de temperatuur in de cabine beter te reguleren en wordt het geluidsniveau verlaagd. De wanden worden in onze eigen werkplaats ontworpen, geproduceerd en ingebouwd in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Ons team werkt professioneel en nauwkeurig, waardoor de wand niet van buitenaf zichtbaar is. Wel zo fijn, want zo behoudt uw Citroën dezelfde uitstraling als voorheen!

 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand citroen

140 +

Modellen

Wilt u een comfort wand, dan kunt u deze uiteraard door ons laten plaatsen. Het is echter ook mogelijk om zelf de wand in uw auto te plaatsen. Kiest u voor zelfinbouw, dan leveren we de comfort wand af met het montagemateriaal en een handleiding. Onze wanden zijn standaard voorzien van een raam met E-kleur, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we sinds 1998 auto’s om. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij diverse autodealers, automerken en carrossiebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Citroën? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×