COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Overweegt u om een comfort wand in uw Dacia te plaatsen? Bij TransCare helpen we u graag verder! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé specialist in de ombouw van auto’s en bestelwagens. Wist u dat u bij ons voor veel meer terecht kun dan alleen comfort wanden? Wij bouwen en plaatsen ook dubbele cabines, voorzien we auto’s van grijs kenteken sets en leveren bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor diverse automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

Wij zijn een expert in het los leveren én inbouwen van comfort wanden. Deze wanden worden ook wel separatiewanden, scheidingswanden of kopschotten genoemd. Wanneer u ervoor kiest om een comfort wand in uw Dacia te plaatsen, creëert u meer zitruimte, kunt u beter de temperatuur in de cabine regelen en wordt het geluidsniveau verlaagd. Wij ontwerpen, produceren en bouwen de wanden in onze eigen werkplaats. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. Ons team werkt altijd zeer professioneel en nauwkeurig. Zo zorgen zij ervoor dat de wand vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Hierdoor behoudt uw Dacia dezelfde uitstraling als voorheen!

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand Dacia

140 +

Modellen

U kunt de comfort wand uiteraard door ons laten plaatsen. U heeft echter ook de keuze om de wand zelf in uw auto in te bouwen. Wanneer u kiest voor zelfinbouw, leveren we de comfort wand af met een handleiding en het benodigde montagemateriaal. De wanden zijn standaard voorzien van een raam met E-kleur. Wilt u de wand liever zonder ruit, dan is die optie ook mogelijk.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen we bij TransCare auto’s om. In al die jaren hebben we inmiddels een naam opgebouwd bij diverse autodealers, automerken en carrossiebedrijven. U kunt bij ons zowel nieuwe als gebruikte auto’s om laten bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de plaatsing van een comfort wand in uw Dacia? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×