COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Wilt u een comfort wand in uw Fiat laten plaatsen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn al ruim twintig jaar dé expert in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de plaatsing van comfort wanden, maar we bouwen en plaatsen ook dubbele cabines, we voorzien auto’s  van grijs kenteken sets en leveren bedrijfswageninrichting op maat. Dit alles doen we voor verschillende  automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

TransCare is specialist in het los leveren én inbouwen van comfort wanden. Ze worden ook regelmatig separatiewanden, scheidingswanden of kopschotten genoemd. Met een comfort wand kunt u meer zitruimte creëren, de temperatuur in de cabine beter regelen en wordt het geluidsniveau verlaagd. Het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van de wanden wordt gedaan in onze eigen werkplaats. Zo profiteert u gegarandeerd van het beste eindresultaat. Met veel zorg en deskundigheid plaatsen wij de comfort wand in uw auto. Zo is het aan de buitenkant niet zichtbaar en behoudt uw Fiat dezelfde uitstraling als voorheen!

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand fiat

140 +

Modellen

Het is uiteraard mogelijk om de comfort wand door ons te laten plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om de wand zelf in uw auto te zetten. In het geval dat u kiest voor zelfinbouw, krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal mee. Onze wanden worden standaard geleverd met een E-kleurig raam. Wilt u liever een wand zonder ruit, dan is die optie ook beschikbaar!

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 bouwen we bij TransCare auto’s om. In al die jaren hebben we naam gemaakt bij diverse autodealers, automerken en carrossiebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de plaatsing van een comfort wand in uw Fiat? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×