COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Overweegt u om een comfort wand in uw Ford te laten plaatsen? Bij TransCare helpen we u daar graag bij! Al meer dan twintig jaar zijn wij expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons niet alleen terecht als u comfort wanden voor uw auto wilt, maar ook als u dubbele cabines wilt laten plaatsen of uw auto wilt ombouwen naar een grijs kenteken. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Deze diensten leveren we aan diverse automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

Wij zijn expert in het los leveren én inbouwen van comfort wanden. Ze worden ook vaak aangeduid als separatiewanden, kopschotten of scheidingswanden. Met een comfort wand kunt u meer zitruimte in uw auto creëren en de temperatuur in de cabine beter regelen. Daarnaast draagt zo’n wand bij aan het verminderen van het omgevingsgeluid. Het ontwerp, de productie en de inbouw van de wanden wordt in onze eigen werkplaats gedaan. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Ons team gaat zeer nauwkeurig en professioneel te werk. Zij plaatsen de wand op zo’n manier dat het vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Zo behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen!

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand ford

140 +

Modellen

Wanneer u een comfort wand in uw Ford wilt, is het uiteraard mogelijk om deze door ons te laten plaatsen. U heeft echter ook de keuze om de wand zelf in uw auto te zetten. Als u kiest voor zelfinbouw, leveren we de wand af met het montagemateriaal en een handleiding. Onze wanden worden standaard geleverd met een E-kleurig raam. Het is ook mogelijk om de wand zonder ruit te krijgen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we met trots al sinds 1998 auto’s om. In al die jaren dat we werkzaam zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij diverse autodealers, automerken en carrossiebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de plaatsing van een comfort wand in uw Ford? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×