COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Denkt u erover na om een comfort wand in uw Hyundai te laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan twintig jaar ervaring in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens kunt u bij ons terecht voor comfort wanden. Dat niet alleen, wij helpen u ook graag bij het inbouwen van dubbele cabines, het ombouwen naar een grijs kenteken of met bedrijfswageninrichting op maat.Wij leveren onze diensten niet alleen voor de Hyundai, maar voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

U kunt een comfort wand laten inbouwen of er voor kiezen om deze zelf in te bouwen. Het plaatsen van een comfort wand heeft verschillende voordelen. U kunt bijvoorbeeld tot 9 centimeter meer zitruimte creëren en de temperatuur in de cabine beter regelen. Daarnaast draagt zo’n wand bij aan het verminderen van het omgevingsgeluid. Wij ontwerpen, produceren en doen de inbouw van de comfort wanden in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit. Dankzij ons professionele en nauwkeurige team wordt de wand zo geplaatst dat deze vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Uw auto behoudt dus dezelfde uitstraling als voorheen.

Wanneer u er voor kiest om uw comfort wand zelf te plaatsen leveren we deze af met al het montagemateriaal dat u nodig heeft en een handleiding. Daarnaast worden onze wanden standaard geleverd met een raam met E-keurmerk. Het is ook mogelijk om de wand zonder ruit te krijgen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand ford

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we met trots al sinds 1998 auto’s om. In al die jaren dat we werkzaam zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij diverse autodealers, automerken en carrossiebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de plaatsing van een comfort wand in uw Hyundai? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×