COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Overweegt u om een comfort wand in uw Mazda te plaatsen? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar de ombouwspecialist voor auto’s en bestelwagens. Naast dat u bij ons terecht kan voor comfort wanden, bouwen en plaatsen wij ook dubbele cabines, voorzien we auto’s van grijs kenteken sets en leveren bedrijfswageninrichting op maat. U kunt met diverse automerken- en modellen terecht bij ons.

Voordelen comfort wanden

Als expert kunnen wij comfort wanden los leveren en inbouwen in uw auto. De comfort wanden worden ook wel seperatiewanden, scheidingswanden of kopschotten genoemd. Wanneer u kiest voor comfort wanden, dan creëert u meer zitruimte in de auto, kan de temperatuur beter geregeld worden in de cabine en het geluidsniveau wordt verlaagd. Om u te verzekeren van de beste kwaliteit, ontwerpen, produceren en bouwen wij de wanden in onze eigen werkplaats. Wij werken professioneel en vakkundig. Zo zorgen we ervoor dat de wand vanaf de buitenkant van de auto niet zichtbaar is, maar wel de comfort ervaart. Zo behoudt uw Mazda dezelfde uitstraling als voorheen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Comfort wand Mazda

140 +

Modellen

Uiteraard kunnen wij de comfort wand laten plaatsen, maar u heeft ook de keuze om de wand zelf in uw auto in te bouwen. Wij leveren de comfort wand dan af met een handleiding en al het benodigde montagemateriaal. De wanden zijn voorzien van een raam met E-kleur. Het is ook mogelijk om de wand zonder ruit te verkrijgen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen we bij TransCare auto’s om. In de afgelopen jaren dat we actief zijn hebben wij een naam opgebouwd bij verschillende autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Bij ons kunt u zowel nieuwe als gebruikte auto’s om laten bouwen.

Meer weten?

Wilt u graag een comfort wand in uw Mazda laten plaatsen, maar heeft u meer informatie nodig? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor vragen over onze andere diensten kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×