COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Een comfort wand in uw Mercedes? Bij TransCare bouwen wij met passie een comfort wand in uw auto. Dit doen wij al meer dan 20 jaar voor diverse auto’s en bedrijfswagens. Niet alleen zijn wij u van dienst voor comfort wanden, maar ook voor het laten plaatsen van dubbele cabines en uw auto ombouwen naar grijs kenteken. Daarnaast bieden we ook bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen comfort wanden

Comfort wanden, worden ook wel aangeduid als separatiewanden of kopschotten. TransCare levert de wanden los, maar kunnen ook deze voor u inbouwen. Het voordeel van een comfort wand is dat u meer zitruimte heeft in de auto en de temperatuur beter geregeld wordt in de cabine. Daarnaast zorgt een wand voor de vermindering van het omgevingsgeluid. Wij ontwerpen, produceren en zorgen voor de inbouw van de wanden in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit. Ons team plaatst de wand op een manier dat het vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Daarom gaan we altijd professioneel en secuur te werk. Uw auto behoudt dan dezelfde uitstraling aan de buitenkant als voorheen!

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand mercedes vito

140 +

Modellen

U heeft ook de keuze om de wand zelf in de auto te plaatsen. Wanneer u hiervoor kiest dan leveren wij de wand af inclusief het montagemateriaal en handleiding. Daarnaast worden de wanden standaard geleverd met een E-kleurig raam, maar is de wand ook zonder raam verkrijgbaar.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen we met trots auto’s om en bieden we diverse diensten aan. In alle jaren dat we werkzaam zijn in deze branche hebben we een goede naam opgebouwd bij onder andere autodealers en carrossiebedrijven. Het is mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Mercedes? Of heeft u wellicht een vraag over onder andere diensten? Wij staan graag voor u klaar. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Dit zeggen anderen over TransCare

INTERESSE IN ANDERE MERKEN DAN MERCEDES? GA TERUG NAAR DE HOMEPAGINA VOOR MEER KEUS

×