COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Voor het plaatsen van een comfort wand in uw Mitsubishi bent u bij TransCare aan het juiste adres. Wij bouwen al meer dan twintig jaar auto’s en bestelwagens om. Wij plaatsen niet alleen comfort wanden maar bouwen en plaatsen ook dubbele cabines, voorzien we auto’s van grijs kenteken sets en leveren bedrijfswageninrichting op maat. U kunt met diverse automerken- en modellen terecht bij ons.

Voordelen comfort wanden

Comfort wanden zijn bij ons los te bestellen, of we bouwen deze meteen voor u in. Comfort wanden staan ook wel bekend als separatiewanden, scheidingswanden of kopschotten. Het voordeel van zo’n wand is dat u meer zitruimte creëert, de temperatuur in de cabine beter te regelen is en het omgevingsgeluid afneemt. Al onze producten worden ontworpen, geproduceerd en geplaatst in onze eigen werkplaats. Dankzij ons vakkundige en professionele team kunnen we de comfort wand zo inbouwen dat deze vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Zo behoudt uw Mitsubishi dezelfde uitstraling als voorheen.

U kunt ervoor kiezen om de comfort wand door ons te laten plaatsen, maar hij is ook eenvoudig zelf te installeren. Wanneer u kiest voor het los bestellen van een comfort wand krijgt u van ons alle montagematerialen en een handleiding mee. Al onze wanden zijn standaard voorzien van een raam met E-keur, het is ook mogelijk om de wand zonder ruit te krijgen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Comfort wand Mazda

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen we bij TransCare auto’s om. In de afgelopen jaren dat we actief zijn hebben wij een naam opgebouwd bij verschillende autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Bij ons kunt u zowel nieuwe als gebruikte auto’s om laten bouwen.

Meer weten?

Wilt u graag een comfort wand in uw Mitsubishi laten plaatsen, maar heeft u meer informatie nodig? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor vragen over onze andere diensten kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×