COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Een comfort wand plaatsen in uw Nissan doet u natuurlijk bij TransCare. Al ruim 20 jaar zijn wij expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Daarnaast bieden wij ook andere diensten, zoals auto’s voorzien van grijs kenteken sets, het plaatsen van dubbele cabines en kunt u terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. Wij kunnen dit doen voor diverse automerken.

Voordelen comfort wanden

Comfort wanden worden ook wel kopschotten of scheidingswanden genoemd. Als specialist leveren wij los de wanden, maar bouwen wij deze ook in. Er zijn een aantal voordelen wanneer u kiest voor comfort wanden:

  • Er wordt meer zitruimte gecreëerd;
  • De temperatuur wordt beter geregeld in de cabine;
  • Het geluidsniveau wordt verlaagd.

Alle wanden worden in onze eigen werkplaats ontworpen, geproduceerd en ingebouwd. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit. Ons team werkt nauwkeurig en professioneel. De wand is aan de buitenkant van de auto niet zichtbaar, waardoor de uitstraling als voorheen behouden wordt!

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand Nissan

140 +

Modellen

Wij plaatsen vakkundig de comfort voor u, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Wij leveren de wand met montagemateriaal en handleiding. De wanden zijn standaard voorzien van een raam met E-keur of u heeft de optie om de wanden zonder ruit te verkrijgen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al vanaf 1998 bouwen wij auto’s om bij TransCare. Al vele jaren zijn wij actief en zo hebben we ook een naam opgebouwd bij onze diverse dealers. Het ombouwen van een auto kan zowel bij een nieuwe als gebruikte auto.

Meer weten?

Heeft u meer informatie nodig over het plaatsen van een comfort wand in uw Nissan? U kunt met al uw vragen vrijblijvend terecht bij ons. Wij zijn u graag van dienst. Ook voor onze andere diensten kunt u terecht bij ons. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×