COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Bent u op zoek naar een comfort wand voor in uw Opel Combo? Dat kan bij TransCare! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij dé expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Wij bouwen en plaatsen niet alleen comfort wanden, maar zijn ook expert in het plaatsen van dubbele cabines. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een grijs kenteken op uw auto of voor bedrijfswageninrichting op maat. Dit alles doen wij voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

Het inbouwen van een comfort wand in uw Opel Combo kunt u redelijk makkelijk zelf doen, maar we nemen het ook graag voor u uit handen. Een comfort wand wordt ook wel een scheidingswand, reparatiewand of kopschot genoemd en heeft verschillende voordelen. Zo creëert u meer zitruimte, verlaagt het het geluidsniveau en is de cabinetemperatuur makkelijker te regelen. Wij ontwerpen en produceren alle comfortwanden in onze eigen werkplaats. Ook het inbouwen doen we in onze werkplaats, tenzij u kiest voor een losse levering. In dat geval ontvangt u van ons de comfort wand plus alle benodigdheden om deze te monteren.

Doordat wij alles in onze eigen werkplaats ontwerpen en produceren kunnen we u de beste kwaliteit garanderen en dankzij ons professionele en nauwkeurige team is er aan de buitenkant van de auto niet te zien dat er een comfort wand is geplaatst. Zo behoudt uw Opel Combo dezelfde uitstraling.

Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een raam voorzien van E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand volkswagen

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we sinds 1998 auto’s om. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij diverse autodealers, automerken en carrossiebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Opel Combo? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×