COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Wilt u een comfort wand laten plaatsen in uw Opel? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van comfort wanden, dubbele cabines, het plaatsen van een grijs kenteken op uw auto of voor bedrijfswageninrichting op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij dé expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Al onze diensten zijn geschikt voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

Onze comfort wanden worden geleverd met al het montagemateriaal en een handleiding waardoor u deze zelf kunt plaatsen in uw Opel. De comfort wanden zijn heel makkelijk zelf te plaatsen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om dit uit handen te geven aan ons team van experts. Het plaatsen van een comfort wand, of ook wel een scheidingswand, reparatiewand of kopschot heeft verschillende voordelen. Het creëert meer zitruimte, verlaagt het geluidsniveau en het zorgt ervoor dat de cabinetemperatuur makkelijker te regelen is. Wij ontwerpen en produceren alle comfortwanden in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Dankzij ons professionele en nauwkeurige team is er bovendien aan de buitenkant van uw Opel niet te zien dat er een comfort wand is ingebouwd.

Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een raam voorzien van E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand Opel

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we sinds 1998 auto’s om. Dankzij onze bijna 25 jaar ervaring hebben wij binnen de autobranche een naam opgebouwd bij verschillende autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Ons team van experts bouwt met plezier zowel nieuwe als gebruikte auto’s om voor u.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Opel? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×