COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Bij TransCare bent u aan het juiste adres voor het laten plaatsen van een comfort wand in uw Peugeot. Wij hebben bijna 25 jaar aan ervaring waardoor we dé expert zijn op ons vakgebied. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van comfort wanden, dubbele cabines, het plaatsen van een grijs kenteken op uw auto of voor bedrijfswageninrichting op maat. TransCare is expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

De comfort wanden die TransCare levert worden geleverd met al het benodigde montage materiaal en een handleiding. U kunt de comfort wand van uw Peugeot daardoor heel makkelijk zelf installeren. Wanneer u twee linkerhanden heeft of de installatie van uw comfort wand liever uit handen geeft is dit ook mogelijk. Andere voordelen van het plaatsen van een comfort wand zijn dat deze ervoor zorgt dat u extra zitruimte creëert, dat het geluidsniveau verlaagd wordt en dat de cabinetemperatuur makkelijker te regelen is.

TransCare bezit een eigen werkplaats waar alle comfort wanden en dubbele cabines worden ontworpen en geproduceerd door een team van experts. Hierdoor kunnen we u de beste kwaliteit garanderen. Bovendien is er aan de buitenkant van uw Peugeot dankzij ons professionele en nauwkeurige team niets te zien van de geplaatste comfort wand.

Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een raam voorzien van E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand Peugeot

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we sinds 1998 auto’s om. Dankzij onze bijna 25 jaar ervaring hebben wij binnen de autobranche een naam opgebouwd bij verschillende autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Ons team van experts bouwt met plezier zowel nieuwe als gebruikte auto’s om voor u.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Opel? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×