COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Bij TransCare bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van een comfort wand in uw Renault Master. Met meer dan 20 jaar ervaring in het ombouwen van auto’s en bestelwagens zijn wij de onbetwiste expert. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het bouwen en plaatsen van dubbele cabines, voorzien we auto’s van grijs kenteken sets en leveren bedrijfswageninrichting op maat. U kunt met diverse automerken- en modellen terecht bij ons.

Voordelen comfort wanden

Uw comfort wand los bestellen of laten inbouwen, alles is mogelijk bij ons. Comfort wanden staan ook wel bekend als separatiewanden, scheidingswanden of kopschotten en hebben een aantal voordelen voor de bestuurder. Het plaatsen van een comfort wand zorgt voor meer zitruimte in de auto, een beter regelbare temperatuur en voor een verlaging van het geluidsniveau. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen alles in onze eigen werkplaats. Ons professionele en vakkundige team zorgt ervoor dat de wand vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Zo ervaart u wel het comfort maar verliest u niet de uitstraling van de auto.

Wanneer u ervoor kiest om uw comfort wand zelf te plaatsen leveren wij de wand met al het benodigde montagemateriaal en een handleiding. Zo wordt het plaatsen een eitje. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u uit handen nemen. De wanden zijn voorzien van een raam met E-keurmerk. Het is ook mogelijk om de wand zonder ruit te verkrijgen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand Renault Master

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen we bij TransCare auto’s om. In de afgelopen jaren dat we actief zijn hebben wij een naam opgebouwd bij verschillende autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Bij ons kunt u zowel nieuwe als gebruikte auto’s om laten bouwen.

Meer weten?

Wilt u graag een comfort wand in uw Renault Master laten plaatsen, maar heeft u meer informatie nodig? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor vragen over onze andere diensten kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×