COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Voor een comfort wand in uw Renault moet bij TransCare zijn! Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij expert in het leveren en plaatsen van comfort wanden in diverse auto’s en bedrijfswagens. Naast comfort wanden bieden wij nog andere diensten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat, het laten plaatsen van dubbele cabines en het voorzien van auto’s van grijs kenteken. Dit alles kunnen wij doen voor diverse automerken.

Voordelen comfort wanden

Comfort wanden staan ook bekend als scheidingswanden of kopschotten. Als expert bouwen wij de wanden niet alleen voor u in, ook leveren wij de wanden los. Wanneer u kiest voor comfort wanden biedt dat u een een aantal voordelen:

  • Een beter te regelen cabinetemperatuur;
  • Er wordt meer zitruimte gecreëerd;
  • Het geluidsniveau wordt verlaagd.

In onze eigen werkplaats ontwerpen we, produceren we en bouwen we in. Door het gehele traject in onze eigen werkplaats te laten plaatsvinden, kunnen wij u verzekeren van de allerbeste kwaliteit. Een comfort wand is aan de buitenkant van de auto niet zichtbaar en daardoor veranderd een comfort wand niets aan de uitstraling van uw auto of bedrijfswagen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Comfort wand Renault

140 +

Modellen

Naast dat wij een comfort wand op professionele wijze plaatsen, kunt u er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Wanneer u de wand liever zelf plaatst, leveren wij u de comfort wand inclusief het montagemateriaal en de handleiding. Een comfort wand is standaard voorzien van een raam met E-keur, maar een wand is ook zonder ruit verkrijgbaar.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 is TransCare specialist in het inbouwen en los leveren van comfort wanden. Doordat wij al vele jaren actief zijn in de autobranche, hebben we inmiddels een hoogwaardige naam opgebouwd bij gerenommeerde dealers, automerken en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een comfort wand in uw Renault? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst! Ook met onze andere diensten staan wij voor u klaar.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×