COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Bent u opzoek naar een expert voor het laten plaatsen van een comfort wand in uw Toyota? Bij TransCare staan wij voor u klaar! Al sinds 1998 zijn wij specialist in het ombouwen van bedrijfswagens en auto’s. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het inbouwen van dubbele cabines en voor bedrijfswageninrichting op maat. Ook bouwen wij auto’s om naar grijs kenteken.

Voordelen comfort wanden

Een ander woord voor comfort wanden is kopschotten of scheidingswanden. Als TransCare bouwen wij de wanden niet alleen op specialistische wijze in, maar wij leveren ze ook los. Uw keuze voor comfort wanden levert u vele voordelen zoals:

  • De temperatuur wordt beter geregeld in de cabine;
  • Er wordt meer zitruimte gecreëerd;
  • Het geluidsniveau wordt verlaagd.

Wij bouwen de wanden niet alleen in, maar ontwerpen en produceren ze ook zelf. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats zodat wij u van de allerbeste kwaliteit kunnen voorzien. Bij TransCare werken we vakkundig en professioneel en dat is af te zien uit het werk dat wij leveren. De uitstraling van uw auto blijft behouden na het plaatsen van een comfort wand, omdat deze van buitenaf niet zichtbaar is.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Comfort wand Toyota

140 +

Modellen

Als u liever zelf de comfort wand plaatst, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij leveren u dan de wand inclusief montagemateriaal en handleiding. Bij een comfort wand heeft u de mogelijkheid om deze zonder ruit of met een raam met E-keur te verkrijgen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen wij al ruim 20 jaar auto’s om. Doordat we al heel wat jaar actief zijn in de autobranche hebben we een zeer goede naam opgebouwd bij veel verschillende dealers. Voor het plaatsen van een comfort wand in zowel nieuwe als gebruikte auto’s kunt u bij ons terecht.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een comfort wand in uw Toyota? Voor al uw vragen wat betreft een comfort wand in uw auto kunt u bij ons terecht. Ook betreft onze andere diensten, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×