COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Wilt u een comfort wand in uw Volkswagen laten plaatsen? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Met al meer dan twintig jaar ervaring zijn wij dé expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Naast het plaatsen van comfort wanden bouwen en plaatsen wij ook dubbele cabines, voorzien we auto’s van grijs kenteken sets en kunt u bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

Bij TransCare kunt u terecht voor zowel de losse levering als het inbouwen van comfort wanden in uw Volkswagen. Een comfort wand staat ook wel bekend als scheidingswand, reparatiewand of kopschot. Hiermee creëert u meer zitruimte, wordt het geluidsniveau verlaagd en is de cabinetemperatuur beter te reguleren. Comfort wanden van TransCare worden in onze eigen werkplaats ontworpen en geproduceerd. Wanneer u kiest voor het inbouwen in plaats van de losse levering plaatsen wij de comfort wand ook in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Dankzij ons professionele en nauwkeurige team is de wand vanaf de buitenkant niet zichtbaar. Zo behoudt uw Volkswagen dezelfde uitstraling als daarvoor.

Omdat het inbouwen van een comfort wand redelijk makkelijk te doen is bieden wij de mogelijkheid om de wand los te leveren. U ontvangt van ons op dat moment de comfort wand, montagemateriaal en een handleiding. Kiest u voor laten plaatsen maken we een afspraak voor de plaatsing.

Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een raam voorzien van E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand volkswagen

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we sinds 1998 auto’s om. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij diverse autodealers, automerken en carrossiebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Volkswagen? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×