DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Ford Transit Connect voorzien van comfort wanden? Al ruim 20 jaar zijn wij specialist in het ombouwen van auto’s. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van een comfort wanden, maar kunnen wij nog veel meer. Wij kunnen onder andere ook dubbele cabines inbouwen, uw auto voorzien van een grijs kenteken set en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen van comfort wanden

Wij zijn dé expert in het leveren én inbouwen van comfort wanden. Comfort wanden worden ook vaak aangeduid als separatiewanden, kopschotten of scheidingswanden. Het fijne aan een comfort wand is dat u meer zitruimte in de auto creëert en de temperatuur in de cabine beter regelen. Bovendien dragen deze wanden bij aan het dempen van het omgevingsgeluid. Het ontwerpen, produceren en het inbouwen van de wanden wordt in onze eigen werkplaats gedaan. Zo bent u verzekerd van kwaliteitswerk. Ons team gaat zeer nauwkeurig en professioneel te werk. Zij plaatsen de wand op zo’n manier dat het vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Zo verandert er niets aan de uitstraling van uw auto.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Comfort wanden Ford Transit connect

300 +

Modellen

Wanneer u een comfort wand in uw Ford Transit Connect wilt, kunnen wij deze voor u plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om de wand zelf in uw auto te plaatsen. Als u kiest voor zelf inbouwen, leveren we de wand af met het montagemateriaal en een handleiding. Onze wanden worden standaard geleverd met een E-kleuring raam. Het is ook mogelijk om de wand zonder ruit te krijgen. Wilt u meer informatie over het plaatsen van comfort wanden in uw Ford? Kijk dan eens hier!

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 is TransCare de ombouwspecialist voor diverse automodellen en automerken. Wij hebben in al deze jaren een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Verder zijn we handelsfirma en producent in de autobranche.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over het plaatsen van comfort wanden in uw Ford? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct een afspraak maken voor een van onze diensten. Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×