COMFORT WANDEN

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Productie, levering en inbouw

Bent u geïnteresseerd in comfort wanden voor uw Renault Express? Wij kunnen deze leveren en voor u plaatsen! Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van comfort wanden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het inbouwen van dubbele cabines , uw auto voorzien van een grijs kenteken set en wij bieden bedrijfswageninrichting op maat.

De voordelen van comfort wanden

TransCare is dé expert als we het hebben over de inbouw van comfort wanden. Comfort wanden worden ook wel separatiewanden, kopschotten of scheidingswanden genoemd. Het prettige aan comfort wanden is dat u de temperatuur in uw auto beter kunt regelen en ook nog eens meer zitruimte creëert. Ook wordt het omgevingsgeluid gedempt. Het ontwerpen, produceren en monteren van deze wanden wordt allemaal gedaan in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van kwaliteitswerk. Ons team gaat zeer nauwkeurig en professioneel te werk. Zij plaatsen de wand op zo’n manier dat het vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Zo blijft de uitstraling van uw auto hetzelfde als voorheen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Comfort wanden Renault Express

300 +

Modellen

Wanneer u een comfort wand in uw Renault Express wilt, kunnen wij dit voor u regelen. Uiteraard is het ook mogelijk om de wand zelf te plaatsen. Wanneer u hiervoor kiest, leveren we de wand af met het montagemateriaal en een bijbehorende handleiding. Wij leveren onze wanden altijd met een E-kleuring raam. U kunt de wand ook aanschaffen zonder raam. Wilt u meer informatie over het plaatsen van comfort wanden in uw Renault Express? Kijk dan eens hier.

Wij zijn dé ombouwspecialist!

Al sinds 1998 is TransCare de ombouwspecialist voor diverse automodellen en automerken. Wij hebben in al deze jaren een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Verder zijn we handelsfirma en product in de autobranche.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over het plaatsen van comfort wanden in uw Renault Express? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct een afspraak maken voor een van onze diensten. Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×