DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Volkswagen Caddy Cargo 4 2021 voorzien van comfort wanden? Dan bent u bij TransCare op het juiste adres! Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van comfort wanden. Wij kunnen onder andere ook dubbele cabines inbouwen, uw auto voorzien van een grijs kenteken set en bedrijfswageninrichting op maat bieden.

De voordelen van comfort wanden

Wij zijn dé expert als het gaat om het inbouwen van comfort wanden. Comfort wanden worden ook vaak aangeduid als separatiewanden, kopschotten of scheidingswanden. Het fijne aan een comfort wand is dat u meer zitruimte in de auto creëert en ook nog eens de temperatuur in uw auto beter kunt regelen. Bovendien dragen deze wanden bij aan het dempen van het omgevingsgeluid. Het ontwerpen, produceren en het inbouwen van de wanden wordt in onze eigen werkplaats gedaan. Zo bent u verzekerd van kwaliteitswerk. Ons team gaat zeer nauwkeurig en professioneel te werk. Zij plaatsen de wand op zo’n manier dat het vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Zo blijft de uitstraling van uw auto hetzelfde als voorheen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Comfort wanden Ford Transit connect

300 +

Modellen

Wanneer u een comfort wand in uw Volkswagen Caddy Cargo wilt, kunnen wij dit voor u regelen. U kunt de wand ook zelf plaatsen. Wanneer u hiervoor kiest, leveren we de wand af met het montagemateriaal en een bijbehorende handleiding. Onze wanden worden standaard geleverd met een E-kleurig raam. Het is ook een optie om de wand zonder raam aan te schaffen. Wilt u meer informatie over het plaatsen van comfort wanden in uw Ford? Kijk dan eens hier.

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid staat bij TransCare hoog in het vaandel. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. De afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij verschillende gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Bij ons kunt u terecht om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Mercedes Benz Citan? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×