Laat een comfort wand in uw Citroën Berlingo plaatsen door TransCare

Onze ruime comfort wanden

Al meer dan twintig jaar plaatsen we bij TransCare comfort wanden in verschillende auto’s en bedrijfswagens. Voor een comfort wand in uw Citroën Berlingo bent u bij ons dus aan het juiste adres. Verder kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van grijze kentekens of het inbouwen van een dubbele cabine. En we ondersteunen u graag bij het vinden van de juiste bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen comfort wand

Door het plaatsen van een comfort wand in uw Citroën Berlingo kunnen we tot 20 centimeter meer comfortruimte creëren (gemeten vanaf de bovenkant van de rugleuning). Standaard wordt onze comfort wand in een grijze kleur geleverd. Aan de cabinezijde is de wand voorzien van zwarte stof. Optioneel en tegen meerprijs, zijn andere kleuren verkrijgbaar. Ook kunt u de kleur van de stof aan de cabinezijde in overleg met ons bepalen. Leverbaar voor het model met 2-zits en de 3-zits bank. Dit graag aangeven bij de bestelling.

Comfortwanden zorgen voor:

  • Meer zitruimte
  • Een beter te regelen cabinetemperatuur
  • Een verlaagd geluidsniveau

Citroën Berlingo comfort wand

Onze comfortwanden worden standaard voorzien van een raam met E-keurmerk, optioneel zijn er ook wanden verkrijgbaar zonder raam. Wij kunnen de comfort wand voor u inbouwen maar u kunt er ook voor kiezen om deze zelf te plaatsen. In dat geval leveren wij al het montagemateriaal en een handleiding mee. Kiest u ervoor om hem door ons in te laten bouwen gebeurt dat in onze eigen werkplaats door onze professionals.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Afbeeldingen
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×