Comfort Wand voor de Nissan NV250

Onze comfort wanden voor de Nissan NV250

Opzet comfort wand

Indien uw Nissan NV250 af fabriek met een laag stalen wandje is uitgevoerd hebben wij daarvoor een opzet comfort wand ontwikkeld. Standaard wordt onze comfort wand in een witte kleur geleverd. Aan de cabinezijde is de wand voorzien van grijze stof.

Volledige comfort wand

In plaats van een stalen wand vanaf de fabriek monteren wij een kunststof comfort wand met een grotere ruit. U heeft meer zitcomfort, de wand staat verder naar achteren. Door onze werkwijze creëren we voor u 17 cm meer comfortruimte (gemeten vanaf de bovenkant van de rugleuning) t.o.v. de oorspronkelijk stalen wand.

Standaard wordt onze comfort wand in een grijze kleur geleverd. Aan de cabinezijde is de wand voorzien van zwarte stof. Optioneel en tegen meerprijs, zijn andere kleuren in overleg verkrijgbaar. Heeft u bijvoorbeeld een wit wagenpark dan kunnen wij ook witte kunststofwanden leveren. Ook kunt u de kleur van de stof aan de cabinezijde in overleg met ons bepalen.

Comfortwanden zorgen voor:

  • Meer zitruimte
  • Een beter te regelen cabinetemperatuur
  • Een verlaagd geluidsniveau

Is standaard voorzien van een raam met E-keur

Optioneel kunnen wij de montage voor u regelen maar u kunt het ook prima zelf monteren, we laten de keuze aan u. Alle comfortwanden worden geleverd met montagemateriaal.

Afbeeldingen opzet comfort wand
Afbeeldingen volledige comfort wand
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×