Comfort Wand voor de Volkswagen Caddy >2020

Onze ruime comfort wanden voor de Volkswagen Caddy >2020

Een comfort wand heeft verschillende voordelen ten opzichte van de normalen metalen wand waar wagens mee geleverd worden. Standaard leveren wij onze comfort wand voor de Volkswagen Caddy vanaf 2020 in een witte kleur met grijze stof aan de cabinezijde. Andere kleuren van de wand en stof aan de binnenzijde zijn mogelijk tegen een meerprijs en in overleg. Het plaatsen van een zitwand in een Volkswagen Caddy zorgt voor meer zitcomfort omdat de wand verder naar achteren staat. Onze werkwijze zorgt ervoor dat u 20 centimeter meer comfortruimte heeft ten opzichte van de oorspronkelijke stalen wand (gemeten vanaf de bovenkant van de rugleuning). De comfortwand is leverbaar voor het model met 2-zits- en 3-zitsbank.

De voordelen van een comfortwand:

  • Meer zitruimte
  • Beter te regelen cabinetemperatuur
  • Lager geluidsniveau

Onze comfortwanden worden standaard voorzien van een raam met E-keur, maar zijn optioneel ook verkrijgbaar zonder ruit. Wanneer u een bestelling plaatst bij ons vragen wij u om aan te geven of u een 2-zits of 3-zits cabine heeft, in welke kleur u de wand wilt en of deze een ruit moet bevatten.

Wij leveren alle comfortwanden met montagemateriaal zodat deze makkelijk te monteren is. Optioneel kunnen wij de wand voor u monteren.

Afbeeldingen
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×