DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Crafter van een dubbele cabine voorzien? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Sinds 1998 zijn we de onbetwiste specialist in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor dubbele cabines, maar ook voor het laten plaatsen voor comfort wanden en de ombouw naar een grijs kenteken set. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines worden door onszelf ontworpen en geproduceerd in onze eigen werkplaats. We zorgen er altijd voor dat de cabine aansluit op uw auto. Hierdoor is de cabine vanaf de buitenkant niet zichtbaar. De Crafter behoudt dezelfde uitstraling als voorheen, maar u ervaart toch het gemak van een dubbele cabine. Particulieren geven we het advies om een dubbele cabine pas te laten plaatsen ná het aanschaffen van de auto. Kiest u ervoor om dit in de fabriek al te laten doen, dan gaat de cataloguswaarde omhoog en daarbij ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
crafter dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Inmiddels weet u dat het ontwerpen, het produceren en de inbouw van de cabine wordt geregeld vanuit onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. Veiligheid vinden we zeer belangrijk. Onze cabines worden daarom uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast leveren we de cabines met:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij veel gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en verschillende automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de plaatsing van een dubbele cabine in uw Crafter? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×