GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Overweegt u om uw Discovery 3 te voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Dit doen we met veel plezier al sinds 1998. Wij doen niet alleen de ombouw naar een grijs kenteken, maar bouwen en plaatsen ook dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast leveren we bedrijfswageninrichting op maat. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als ondernemer kunt u profiteren van verschillende voordelen als u ervoor kiest om uw Discovery 3 om te bouwen naar een grijs kenteken. U hoeft dan bijvoorbeeld geen BPM af te dragen en de premies van de verzekering en wegenbelasting zijn lager. Het is echter belangrijk dat u niet zomaar een grijs kenteken kunt voeren, maar dat er een aantal voorwaarden zijn waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
discovery 3 grijs kenteken

300 +

Modellen

Wilt u de volledige lijst van voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden van een grijs kenteken inzien? U vindt deze hier.

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al meer dan twintig jaar auto’s om. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw en inrichting van bedrijfswagens. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen we u de beste kwaliteit verzekeren. In de jaren dat we werkzaam zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ombouw naar een grijs kenteken van uw Discovery 3? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×