DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u graag in uw bus een dubbele cabine laten plaatsen? Bij TransCare helpen we u daar graag mee. Al ruim twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist voor auto’s en bedrijfswagens. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het plaatsen van een dubbele cabine, maar ook voor het plaatsen van comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor diverse modellen en automerken. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? 

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabine voor uw bus wordt ontworpen, gefabriceerd en geplaatst in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van onze kwaliteit en snelheid. De uitstraling aan de buitenkant van uw bus blijft behouden. Dit komt doordat we ervoor zorgen dat de dubbele cabine naadloos aansluit op de wagen. De cabines plaatsen wij zowel voor particulieren als voor ondernemers. Aan particulieren geven we het advies om de cabine pas na aanschaf van de auto te laten plaatsen. Zou u dit in de fabriek laten doen, wordt de catalogus waarde van de bus hoger en daardoor betaalt u meer BPM. Als ondernemer betaalt u helemaal geen BPM en de premie van uw verzekering is lager, evenals de wegenbelasting. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele-cabine-bus

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid is een van de belangrijkste uitgangspunten bij TransCare. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Het inbouwen van de dubbele cabine, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring.
  • De tenaamstelling.
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en hebben we verschillende modellen omgebouwd. Dit ombouwen doen we voor nieuwe en gebruikte auto’s. In die jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw bus of over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×