DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u een dubbele cabine in uw Citroën laten plaatsen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres. Al ruim twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist voor auto’s en bedrijfswagens. Naast het plaatsen van dubbele cabines kunt u bij ons ook terecht voor comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen dubbele cabine

Het ontwerpen, produceren en plaatsen van de dubbele cabine vindt plaats in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. We zorgen ervoor dat de uitstraling van uw Citroën hetzelfde blijft als voorheen en de dubbele cabine aan de buitenkant niet zichtbaar is. Dit doen we door de cabine naadloos aan te laten sluiten. Aan particulieren geven wij altijd het advies om pas na aanschaf van de auto een dubbele cabine te laten plaatsen. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, wordt de cataloguswaarde hoger en daarmee ook de BPM. 

Als ondernemer kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen u helpen bij het plaatsen van een dubbele cabine in uw bedrijfswagen. Voor u als ondernemer heeft het rijden van een bedrijfsauto diverse voordelen. Zo betaalt u geen BPM, minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine citroen

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid staat bij TransCare hoog in het vaandel. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. De afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij verschillende gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Bij ons kunt u terecht om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te laten bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Citroën? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×