DUBBELE CABINE INBOUW

DÉ OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE VOOR UW FIAT

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Fiat laten voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare zijn we u graag van dienst. Met ruim 20 jaar aan ervaring met het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens, kunnen wij ons gerust een ware specialist noemen. Naast een dubbele cabine, kunnen wij uw auto of bedrijfswagen ook voorzien van grijs kenteken, comfort wanden of bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines die wij leveren worden in onze eigen werkplaats ontworpen en gefabriceerd. Wij zorgen ervoor dat deze dubbele cabine naadloos op uw Fiat aansluit, zodat de originele uitstraling behouden blijft. Door te kiezen voor een dubbele cabine wordt er extra zitruimte gecreëerd. Wij geven altijd als advies mee om uw dubbele cabine te plaatsen nadat u uw nieuwe auto heeft gekocht. Het nadeel is namelijk dat als u de dubbele cabine in de fabriek al laat plaatsen, dat de cataloguswaarde dan hoger wordt en daarmee ook de BPM.

Dubbele cabine ombouw

Al het werk, zoals het ontwerp van het product en het inbouwen ervan, wordt in onze eigen werkplaats gedaan. Hiermee garanderen wij u de beste kwaliteit en een snelle levering. Veiligheid gaat boven alles en daarom zijn onze dubbele cabines voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder zorgen we voor een RDW-keuring, tenaamstelling, belastingvoordelen en optioneel nog extra accessoires. U kan dan denken aan zijramen, betimmering of luxe delen van een cabine. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine fiat

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 staan wij bekend als dé ombouwspecialist bij diverse autodealers. Wij hebben al jarenlang ervaring met diverse automerken. Ons team bestaat uit professionals die alleen maar goed werk leveren met het beste eindresultaat.

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Fiat? Of over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×