GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw auto met dubbele cabine voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare kunnen we u daarbij helpen. Wij zijn namelijk al sinds 1998 de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de ombouw naar een grijs kenteken. Wij bouwen ook dubbele cabines, plaatsen comfort wand en bieden bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het heeft voor u als ondernemer verschillende voordelen om uw auto met dubbele cabines om te laten bouwen naar een grijs kenteken. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen BPM en de premies van de verzekering en wegenbelasting zijn lager. Het is echter ook belangrijk om te weten dat u aan een aantal voorwaarden moet voldoen als u met een grijs kenteken wilt rijden:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken inzien? U vindt de lijst hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al ruimt twintig jaar auto’s om. Kiest u ervoor om bij ons uw auto te laten ombouwen, dan bent u gegarandeerd in goede handen. Wij regelen voor u het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn als ombouwspecialist hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw auto met dubbele cabine naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×