Dubbele cabine voor de Mercedes Vito Tourer W477 >2014

Onze Dubbele cabine voor de Mercedes Vito Tourer W447 >2014

Voor de Mercedes Benz Vito Tourer W477 lengte 2 en lengte 3 hebben we een prachtige dubbele cabine oplossing ontwikkeld. Deze noemen we de Apollo.

De Vito Tourer is van origine een personenwagen. Het grote voordeel bij dit model is dat er op de 2e zitrij al een originele zitbank is geplaatst. De dubbele cabine wordt achter de originele bank van de Mercedes Vito Tourer gemonteerd. Standaard wordt linksachter in de laadruimte en hoogglans glaslookpaneel geplaatst.

Een ander aspect is dat de zitbank op de 2e rij in een aluminium rail of in zwarte vloerkommen gemonteerd kan zijn. Bij een aluminium rail is de zitbank verschuifbaar en zijn er geen extra werkzaamheden nodig. Bij een uitvoering met zwarte vast vloerkommen zijn er extra werkzaamheden. Voor beide situaties heeft TransCare een oplossing. Voor allebei de situaties voldoet de laadruimte aan de fiscale eisen die bij een dubbele cabine gelden, namelijk een hoogte van 1,50 en een lengte van 1,30.  De auto wordt daarom door de RDW goedgekeurd als bestelwagen met meerdere zitplaatsen. (5 of 6 zitplaatsen)

Optioneel:

  • monteren van een hoogglans glaslookpaneel aan de rechterachterzijde (m.u.v. de achterklep zijn de ramen in de laadruimte gesloten)
  • een uitneembare rondom gefestonneerde laadruimtevloermat
  • laadruimtebetimmering
  • het aanbrengen van donkere folie op de ramen van het dubbele cabinecompartiment
  • folie op de achterklep/achterdeuren en indien nodig de rechterachterruit wanneer deze niet is voorzien van een glaslookpaneel
Afbeeldingen Mercedes Benz Vito Tourer W447
Afbeeldingen Mercedes Benz Vito Tourer W447
Bevestiging stoelen in de vloer met aluminium glijrails of met vaste zwarte kommen
Afbeeldingen opties
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×