Dubbele cabine voor de Peugeot Boxer 1994

Over de Dubbele cabine voor de Peugeot Boxer 1994

Deze D.C set heeft een losse bank die u ook met hoofdsteunen kunt verkrijgen, op de bank is een voorbereiding voor 4 x een tweepuntsgordel.

Optioneel:

  • Bij foto 1 is een Dc wand gemonteerd voor een Boxer met laag dak in een Boxer met een hoog dak, men kan dan een doorlaadmogelijkheid maken van uit de laadruimte tot boven het voorcabinegedeelte.
  • Bij foto 2 ziet u de wand in een Boxer met laag dak, op de bank kan men 4 x een tweepuntsgordel monteren. Als optie zijn hoofdsteunen verkrijgbaar.

 

U zult van de uitstraling weinig verschil merken na het inbouwen van de dubbele cabine. Wij zorgen ervoor dat deze naadloos aansluit bij uw auto. Het ombouwen naar een dubbele cabine is mogelijk voor zowel een nieuwe als gebruikte bedrijfswagens. Onze dubbele cabines zijn zoals u van ons mag verwachten altijd voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem voorzover wettelijk vereist. Veiligheid is volgens ons één van de belangrijkste uitgangspunten bij het inbouwen van een dubbele cabine.

Een complete ombouw bestaat uit:

  • Het inbouwen van de dubbele cabine, optioneel extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe dubbele cabine delen.
  • RDW-keuring.
  • Tenaamstelling en afwikkelen belastingvoordelen.
Afbeeldingen
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×