Dubbele cabine voor de Toyota Hi-ace

Over de Dubbele cabine voor de Toyota Hi-ace

Set met ondersteek en kussenset kwb (Model I)

Geintegreerde Dc set ( Model I) met voorgevormd kussenset voor 3 personen. Elke stof van de Hi-Ace van elk jaar is beschikbaar.

 

Set met ondersteek en kussenset kwb (Model II)

Geintegreerde Dc set ( Model II) met voorgevormd kussenset voor 3 personen. Elke stof van de Hi-Ace van elk jaar is beschikbaar.

Optioneel:

  • Dit dubbelcabineset kan ingekort worden zodat het ook in een lange wielbasis gemonteerd kan worden met dan meer beenruimte.

 

Set met ondersteek, deuruitbouw en kussenset kwb

Bij een dc set met ondersteek kan men een deuruitbouw monteren om de dubbelcabine ruimte groter te maken. Bij een rechte wand dubbelcabineset met luxe bank moet !!!! men een deuruitbouw monteren om aan de fiscale maat te komen.

 

Rechte wand met luxe bank kwb

Bij een korte wielbasis met een rechte dubbelcabinewand dient men voor de fiscale maat in de laadruimte ( 1,50 mtr x 1.30 mtr als rechthoekig blok) een deuruitbouw te monteren.

 

Set met ondersteek, 3 losse rugdelen, armleggers en hoofdsteunen lwb

 

Rechte wand met luxe bank lwb

De luxe bank is in elke Hi-Ace stof te verkrijgen, de bank heeft een mogelijkheid om 3 x een tweepuntsgordel te monteren. Er is een dc wand voor 1 of 2 schuifdeuren.

 

U zult van de uitstraling weinig verschil merken na het inbouwen van de dubbele cabine. Wij zorgen ervoor dat deze naadloos aansluit bij uw auto. Het ombouwen naar een dubbele cabine is mogelijk voor zowel een nieuwe als gebruikte bedrijfswagens. Onze dubbele cabines zijn zoals u van ons mag verwachten altijd voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem voorzover wettelijk vereist. Veiligheid is volgens ons één van de belangrijkste uitgangspunten bij het inbouwen van een dubbele cabine.

Een complete ombouw bestaat uit:

  • Het inbouwen van de dubbele cabine, optioneel extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe dubbele cabine delen.
  • RDW-keuring.
  • Tenaamstelling en afwikkelen belastingvoordelen.
Afbeeldingen
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×