Dubbele cabine voor de Toyota ProAce >2018

Over de Dubbele cabine voor de Toyota ProAce >2018
METIS: een dubbele cabine uitvoering met 2×3 puntgordel en 1×2 puntgordel.

De METIS is een dubbele cabine met een gordelframe voorzien van 2x een driepunts rolgordel en in het midden een tweepunts gordel.
Voor de Toyota ProAce hebben we een METIS COMFORT EN METIS LUXE uitvoering.

  • een METIS COMFORT dubbele cabine is uitgevoerd met een voor drie personen voorgevormde bank met stof identiek aan de voorstoelen. Een mat in het dubbele cabine gedeelte. Hemeldeel met stoffen bekleding. Indien geen ramen aanwezig monteren we groen getinte zijramen. Inclusief RDW keuring.
  • een METIS LUXE dubbele cabine is uitgevoerd met een voor drie personen voorgevormde bank met stof identiek aan de voorstoelen. Een mat in het dubbele cabine gedeelte. Hemeldeel met stoffen bekleding. Indien geen ramen aanwezig monteren we groen getinte zijramen. De linker vaste wand wordt voorzien van een raamkader en een onderdeelpaneel met opbergvakken. Inclusief RDW keuring.

De eisen voor de inbouw van dubbele cabine gemonteerd in voertuigen van een tenaamstellingsdatum na 1 november 2014 zijn aanzienlijk aangescherpt. Voor een voertuig met een kenteken na deze datum is het verplicht om een gecertificeerd gordelsysteem te plaatsen.  TransCare heeft dit voor meerdere types zoals de Renault Trafic, Opel Vivaro, Nissan Primastar, Volkswagen Transporter, Ford Transit Custom, Mercedes Vito, Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Toyota ProAce, Fiat Scudo en de Fiat Talento.

Optioneel:

  • raamkader en onderpaneel voor de rechter schuifdeur
  • heeft uw Toyota ProAce af fabriek een stalen wand, na demontage van deze wand kijkt u tegen de stalen B-Stijl aan. Hier hebben wij mooie afwerkkappen voor ontwikkeld ( Zie foto’s)
  • (groen) voor linker vaste wand en voor rechter schuifdeur.
  • privacy glas i.p.v. groen getinte ramen
  • hoofdsteunen
  • uitvoering L2 en L3
Afbeeldingen Toyota ProAce L2
Afbeeldingen Toyota ProAce L3
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×