Dubbele cabine voor de Volkswagen Transporter T4

Over de Dubbele cabine voor de Volkswagen Transporter T4

Lwb armleggers

Dc set T4 lwb, met 3 losse rugdelen en armleggers, uit te breiden met hoofdsteunen

 

Kwb Caravelle luxe set met klimaatcontrole

Bij gebruik van de 3e ofwel achterste bank in het dubbelcabinegedeelte, is er een deksel te verkrijgen voor de opening aan de zijkant van de bank, ook in de kleur beige blauw of grijs.

 

Kwb luxe wand met ondersteek

Ruit in rubberpeesprofiel, voor 3 persoons voorgevormde luxe bank, vast voetgedeelte. Skaistructuur wand.

 

Kwb set met ondersteek zonder step

Uitgevoerd met een plakruit, kussenset voorgevormd voor 3 personen, stof identiek aan de voorstoelen. Craquele structuur. ( op de foto is een losse step gemonteerd, dit standaard niet bij het set hoort)

 

Lwb Caravelle gestoffeerde rechte wand

Cabine – en laadruimtezijde gestoffeerd, uitvoering zonder schuifdak. past perfect achter de originele V.W bank welke op de originele plaats kan blijven staan.

 

Lwb rechte wand skai

Grote ruit in rubberpeesprofiel, te monteren achter de bestaande bank van V.W welke niet verplaatst hoeft te worden. de wand is in skaistructuur aan de cabinezijde. de laadruimtezijde is glad afgewerkt.

 

U zult van de uitstraling weinig verschil merken na het inbouwen van de dubbele cabine. Wij zorgen ervoor dat deze naadloos aansluit bij uw auto. Het ombouwen naar een dubbele cabine is mogelijk voor zowel een nieuwe als gebruikte bedrijfswagens. Onze dubbele cabines zijn zoals u van ons mag verwachten altijd voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem voorzover wettelijk vereist. Veiligheid is volgens ons één van de belangrijkste uitgangspunten bij het inbouwen van een dubbele cabine.

Een complete ombouw bestaat uit:

  • Het inbouwen van de dubbele cabine, optioneel extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe dubbele cabine delen.
  • RDW-keuring.
  • Tenaamstelling en afwikkelen belastingvoordelen.
Afbeeldingen
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×