DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

U bent bij TransCare aan het juiste adres voor het plaatsen van een dubbele cabine in uw Mitsubishi L200. Onze ruim twintig jaar ervaring strekt zich niet alleen uit tot het bouwen van dubbele cabines. U kunt bij ons ook terecht voor comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Bovendien zijn wij een handelsfirma en producent van kunststof materialen. Dit doen wij voornamelijk binnen de autobranche.

Voordelen dubbele cabine

Alle ontwerpen, productie en plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden doen wij in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit leveren. Bovendien ziet u aan de buitenkant niet dat wij een dubbele cabine hebben gebouwd doordat we de cabine naadloos laten aansluiten op uw auto. Particulieren raden we aan om de dubbele cabine pas na de aanschaf van de auto in te laten bouwen. Laat u dit al in de fabriek doen stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM.

Maar ook ondernemers ondersteunen we graag met het plaatsen van een dubbele cabine. Ondernemers kunnen namelijk ook genieten van diverse voordelen van een dubbele cabine. Bijvoorbeeld dat u geen BPM hoeft te betalen, minder wegenbelasting en minder premie bij de verzekering.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine mitsubishi l200

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Om de veiligheid van ons werk te waarborgen, worden onze dubbele cabines geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Bovendien zorgen wij ook voor:

  • Extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • Een RDW-keuring;
  • De tenaamstelling van uw wagen;
  • Het afwikkelen van de belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Wij zijn sinds 1998 al een begrip in Nederland. Zo hebben wij in de afgelopen jaren een naam kunnen opbouwen bij diverse autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Wij werken met nieuwe, maar ook met gebruikte auto’s.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Mitsubishi L200? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag ons naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×