DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wanneer u een dubbele cabine in uw Mitsubishi wilt laten plaatsen, dan bent u bij TransCare op het juiste adres.  Wij hebben al ruim twintig jaar ervaring in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons ook terecht voor comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Bovendien zijn wij een handelsfirma en producent van kunststof materialen. Dit doen wij voornamelijk binnen de autobranche.

Voordelen dubbele cabine

Het ontwerpen, produceren en plaatsen van de dubbele cabine doen wij volledig in eigen beheer in onze werkplaats. Hierdoor zorgen wij ervoor dat wij de beste kwaliteit kunnen leveren. Bovendien kunt u aan de buitenkant niet zien dat wij een dubbele cabine hebben geplaatst. Dit komt doordat wij de cabine naadloos laten aansluiten op uw auto. Wij adviseren particulieren altijd om pas na de aanschaf van de auto een dubbele cabine te plaatsen. Als u dit via de fabriek laat doen, dan stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM.

 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine mitsubishi

300 +

Modellen

Ook ondernemers helpen wij graag met het plaatsen van een dubbele cabine. U als ondernemer kunt namelijk ook genieten van de diverse voordelen van een dubbele cabine. Zo hoeft u geen BPM te betalen, betaalt u minder wegenbelasting en minder premie bij de verzekering.

Dubbele cabine ombouw

Om de veiligheid van ons werk te waarborgen, worden onze dubbele cabines geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Bovendien zorgen wij ook voor:

  • Extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • Een RDW-keuring;
  • De tenaamstelling van uw wagen;
  • Het afwikkelen van de belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Wij zijn sinds 1998 al een begrip in Nederland. Zo hebben wij in de afgelopen jaren een naam kunnen opbouwen bij diverse autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Wij werken met nieuwe, maar ook met gebruikte auto’s.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Mitsubishi? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag ons naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×