DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Bij TransCare voorzien we uw Nissan NV 300 met plezier van een dubbele cabine. Sinds 1998 zijn wij dé onbetwiste ombouwspecialist van auto’s en bestelwagens. U kunt bij ons terecht voor dubbele cabines, comfort wanden en het ombouwen van een auto naar grijs kenteken. Verder leveren we ook bedrijfswageninrichting op maat.

Waarom kiezen voor een dubbele cabine door Transcare?

De meeste bedrijfsbusjes worden geleverd met een enkele cabine, terwijl u misschien meer zitplaatsen nodig heeft. Een dubbele cabine creëert meer zitplaatsen in uw auto waardoor u meer personen kunt vervoeren. Bij kleinere bestelauto’s en bestelbussen maakt het creëeren van extra zitplaatsen wel verschil voor de ruimte achterin. Toch is er in de meeste gevallen nog meer dan genoeg ruimte.

Voordelen dubbele cabine

TransCare produceert en ontwerpt zelf de dubbele cabines in een eigen werkplaats. Daardoor kunnen we altijd zorgen dat een cabine precies aansluit bij uw auto en dat deze vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Hierdoor behoudt u de uitstraling van uw auto, maar heeft u het gemak van extra zitplaatsen.

Voor particulieren raden wij aan om de dubbele cabine pas na aanschaf van een nieuwe auto in te bouwen. Wanneer u de dubbele cabine al in de fabriek laat inbouwen zorgt dit voor een verhoging van de cataloguswaarde en dus een verhoging van de BPM (de belasting die u betaalt voor een auto). Bij bestelauto’s wordt de BPM namelijk berekend op basis van de netto-catalogusprijs.

Bent u ondernemer? Dan is het rijden van een bestelauto helemaal voordelig. U betaalt namelijk geen BPM, minder verzekering en minder wegenbelasting.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine voor de Nissan NV 300

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw voor de Nissan NV 300

We vertelden u net al dat wij het ontwerpen, produceren en inbouwen van uw dubbele cabine voor de Nissan NV 300 allemaal vanuit onze eigen werkplaats doen. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit én een snelle levering garanderen. Omdat we bij TransCare veiligheid hoog in het vaandel hebben staan leveren wij enkel dubbele cabines met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Ook is het mogelijk om extra accessoires in te laten bouwen zoals betimmering, zijramen of luxe cabine delen.

Verder nemen wij de RDW-keuring en de tenaamstelling voor onze rekening. Daar komt nog bij dat we ook zorgen voor de afwikkeling die nodig is om gebruik te kunnen maken van belastingvoordelen.

Over TransCare

Met meer dan twintig jaar ervaring durven wij ons met recht dé ombouwspecialist te noemen. Door de jaren heen hebben wij auto’s om mogen bouwen voor veel gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en verschillende automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten in de autobranche.

Wilt u een dubbele cabine laten inbouwen of hier meer informatie over hebben? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×