DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u een dubbele cabine laten plaatsen in uw Nissan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist van diverse auto’s en bedrijfswagens van verschillende merken. Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp, ook zorgen wij voor de productie en de inbouw van de cabines. Verder kunt u bij ons terecht als u uw auto wilt ombouwen naar een grijs kenteken of als u een comfort wand in uw auto wilt laten plaatsen.

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare staat kwaliteit bij ons op nummer één. Daarom zorgen onze experts ervoor dat een dubbele cabine altijd naadloos aansluit op uw auto en zo niet vanaf de buitenkant opvalt. Hierdoor behoudt uw Nissan dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. Wilt u graag zo’n cabine laten plaatsen, dan raden we aan om dit pas te doen ná aanschaf van de auto. Kiest u ervoor om dit in de fabriek al te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde en daarbij ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine Nissan

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wanneer u een dubbele cabine laat plaatsen in uw Nissan, zorgt dat ervoor dat u een extra rij zitplekken heeft. Niet alleen kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel ook veiligheid is erg belangrijk bij TransCare. Daarom worden onze cabines enkel en alleen geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Zo wordt de cabine geleverd met:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

Meer weten?

Heeft u interesse in het plaatsen van een dubbele cabine in uw Nissan of in een andere auto? Of bent u geïnteresseerd in onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×