DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u een dubbele cabine laten plaatsen in uw Opel Vivaro? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist van diverse auto’s en bedrijfswagens. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de inbouw van de cabines. Verder kunt u bij ons terecht als u een comfort wand in uw auto wilt laten plaatsen, uw wagen wilt ombouwen naar een grijs kenteken of op zoek bent naar bedrijfswageninrichting op maat 

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom zorgt ons team ervoor dat een dubbele cabine altijd naadloos aansluit op uw auto en zo niet vanaf de buitenkant te zien is. Uw Opel behoudt dezelfde uitstraling als voorheen, maar u ervaart toch het gemak van een dubbele cabine. Wilt u graag zo’n cabine laten plaatsen, dan raden we aan om dit pas te doen ná aanschaf van de auto. Kiest u ervoor om dit in de fabriek al te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde en daarbij ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine Opel Vivaro

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wanneer u een dubbele cabine laat plaatsen in uw auto, wil dat zeggen dat er een extra rij zitplekken wordt gecreëerd. Naast kwaliteit, is ook veiligheid een belangrijk speerpunt bij TransCare. Daarom worden onze cabines enkel en alleen geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast wordt de cabine geleverd met:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Opel Vivaro? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×